top of page
thumbnail_IMG_0041.jpg

Om 

Mit navn er Mette jeg er 38 år. Gift med Jesper sammen har vi 3 børn. Jeg er uddannet butiksassistent, men da jeg fik første barn forfulgte jeg min passion for børn indlæring og motorik.

Jeg har siden hen taget uddannelsen, som tryk og glad babymassage instruktør, for at kunne lære forældre at give massage til deres egne børn. Her startede min interesse for, den alternative måde at behandle på. Efter 11 år i dagplejen og 3 sygemeldinger,  måtte jeg skifte kurs. Det blev uddannelsen som, holistisk energiterapeut og mentor der fangede min interesse. Jeg syntes at der er en sammenhæng mellem krop sind og de smerter vi går med. Det er utrolig spændende at kunne mærke, at jeg endelig har fundet den rette hylde. Jeg nyder at kunne skabe, et trygt og roligt space hvor du kan heale. Vi har alle fortjent et godt liv

thumbnail_IMG_2305.jpg

Min drøm

Min største drøm er, at hjælpe dig til det bedste liv. Om det er et liv uden smerter, eller et liv uden uhensigtsmæssige handle mønstre. Sammen finder vi vejen mod dine mål og drømme, samt den behandlingsform der passer bedst for dig. 

thumbnail_IMG_0029.jpg
thumbnail_IMG_0041.jpg
thumbnail_IMG_0041.jpg
bottom of page